Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

op de hoogte blijven?

activiteiten

Terug naar activiteiten overzicht
eisvrij

eisvrij

6-8, 8-10, 10-12
1
Op aanvraag  

Wekelijks of maandelijks met 7 andere kinderen uit school of van de buitenschoolse opvang (bso) opgehaald worden en niet weten wat je gaat doen. Hoe leuk is dat? Naar de bakker, een band verwisselen in de garage of ravotten op Eiland van Brienenoord. Eisvrij geeft kinderen van 7 - 12 jaar de ruimte en laat ze zelf de stad en de wereld ontdekken. Eisvrij is niet alleen leuk en interessant, maar ook nog eens gezond. We gaan namelijk lekker veel naar buiten.

Stratenmaken, rondlopen in een koelkast, een slang vasthouden, varen met de waterpolitie, het snoeien van struiken met de boswachter of ravotten op het Eiland van Brienenoord... Er zijn zoveel dingen die er wel zijn, maar waar je in de stad niet automatisch mee in aanraking komt.

Eisvrij is een alternatief voor binnen zitten. Uw kind wordt het hele jaar door met zeven andere kinderen, op een vaste dag in de week of eens per maand, van school of van de buitenschoolse opvang (bso) gehaald en de kinderen worden aan het eind van de dag weer teruggebracht.

Ook interesse in eisvrij voor uw kind(eren)?

Eisvrij is in overleg met een aantal ouders begonnen op een basisschool in Rotterdam en is nu stap voor stap aan het uitbreiden. Daarbij werken we rechtstreeks voor ouders (kinderen die iedere week op een vaste dag eisvrij willen), locaties voor buitenschoolse opvang (die alle kinderen bijvoorbeeld eens per maand eisvrij gunnen als onderdeel van het activiteitenpakket) en scholen (die eisvrij zien als een leuke en interessante aanvulling op de lessen in de klas).

Als u een ouder bent en u kent ook andere ouders met kinderen op dezelfde school die op dezelfde vaste dag in de week eisvrij zouden willen, neem dan contact op met Tanja Joanne Sap op 06 10644943 of per mail: tanja@eisvrij.nl We bekijken dan samen met u vrijblijvend de mogelijkheden om uw kind, vriendjes, vriendinnetjes en andere kinderen eisvrij te geven.

Bent u een school of locatie voor buitenschoolse opvang en u ziet eisvrij mogelijk als een leuk en leerzaam onderdeel van het activiteitenpakket of lesprogramma? Neem dan contact op met Jos Verveen op 06 14046222 of per mail: jos@eisvrij.nl We maken dan een vrijblijvende afspraak en bekijken daarin de mogelijkheden om eisvrij op maat te maken voor uw school of het activiteitenprogramma van uw buitenschoolse opvang.

 

 

Foto's

eisvrij eisvrij eisvrij eisvrij eisvrij

Terug naar activiteiten overzicht