Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

op de hoogte blijven?

over eisvrij

Elke dag een avontuur

Eisvrij neemt kinderen mee op avontuur in hun buurt en stad. Na school zijn we elke dag op een andere verrassende en interessante plek te vinden. Wie eisvrij heeft, gaat lekker veel naar buiten! Van ravotten op een eiland tot een band verwisselen in de garage en boodschappen doen voor de bejaarde mevrouw in de wijk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast is er volop ruimte voor ontspanning.

Toevallige ontmoetingen en verrassende belevenissen, daar draait het om. Eisvrij brengt kinderen op een natuurlijke manier in aanraking met de diverse facetten van het leven in de buurt en stad. Zo dragen we bij aan hun ontwikkeling, leren we ze een eigen mening te vormen en zijn ze later beter in staat zelfstandig keuzes te maken. Honderden bedrijven en instellingen werken samen met eisvrij. Kinderen krijgen er een kijkje achter de schermen en mogen meehelpen, zonder dat ze vooraf weten wat ze gaan doen.

Op ontdekkingsreis in je eigen stad

Hoe maak je brood? Wat doet een licht- en geluidstechnicus in een theater? Hoe melk je een koe? En hoe deuk je de auto van je buurman uit? Bij eisvrij beleef je het allemaal! Eisvrij biedt kinderen de mogelijkheid dingen te ontdekken waar ze normaal gesproken niet mee in aanraking komen. Op deze manier verbreden we hun horizon en dragen we bij aan hun ontwikkeling.

Voor wie is eisvrij?


Eisvrij werkt in opdracht van:

Ouders

Buitenschoolse opvangorganisaties

Scholen