Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

medewerkers

Terug naar over eisvrij
chris olsen

chris olsen

Gek op Knäckebröd en heeft vanwege de liefde zijn carrière in het ijshockey afgebroken. Hij woont nu al een tijdje met zijn puck in Nederland en leert samen met de kinderen graag de regio Rotterdam nog beter kennen!
nadine van kampen

nadine van kampen

Deze duizendpoot studeert CMV, maar is ook op tv, toneel en grote doek te zien bij o.a. Rundfunk en Gek van Oranje. Ze is zelf nog bijna enthousiaster dan de kinderen tijdens het ontdekken van de stad. Gespecialiseerd in auto's uitdeuken.
administratie

administratie

Terwijl de kinderen en begeleiders eisvrij hebben, werken achter de schermen medewerkers om te zorgen dat alles administratief op orde is en dat alle vragen van ouders beantwoord worden. Vragen? Bel dan met: 010 407 4700

collega's

collega's

Eisvrij werkt nauw samen met organisaties voor buiten- en naschoolse opvang. Als zij kinderen óók eisvrij willen geven, trainen en begeleiden we hun medewerkers zodat ze het zelf kunnen.
carlijn klapmuts

carlijn klapmuts

Pippi Langkous is haar idool. Ze heeft alleen geen aapje, maar een poes: Guus. Houdt van yoga en borduren. Doet dat het liefst tegelijkertijd, maar moet daarvoor nog wat langer oefenen. Studeerde aan Hogeschool Rotterdam.

Sebastiaan de ruiter

Sebastiaan de ruiter

Vader van 3 dochters, kan waanzinnig goed tekenen, maakt animaties en illustreert kinderboeken. Zat op de Kunstacademie in Utrecht. Wat hij in zijn vrije tijd doet? Nou, uhh... tekenen.
anouk huiskes

anouk huiskes

Van alle markten thuis. Deed een muziekopleiding, maakt veganistische huidverzorgings-producten, doet yoga, verzamelt edelstenen, heeft een mopshond en man met krulsnor. Spreekt twee talen: Engels en Oost-Fries.
naomi veldkamp

naomi veldkamp

Werkte na haar opleiding als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Is 1e begeleider en studeert daarnaast psychologie en filosofie. Kan goed fotograferen en heeft nog nooit een discussie verloren. Je bent gewaarschuwd!

tanja joanne sap

tanja joanne sap

Heeft ervaring als docent en werkte in naschoolse opvang, maar voelt zich beter thuis als manager van eisvrij. Heeft organiseren tot kunst verheven en studeerde dan ook aan de kunstacademie.
jos verveen

jos verveen

Oprichter. Speurt continu naar bijzondere plekken, beroepen en ontmoetingen voor kinderen. Studeerde Bedrijfskunde en is al 12 jaar actief als maatschappelijk ondernemer. Is bang voor vissen, maar kan weer wel jongleren.

 
stagiairs

stagiairs

Wat is er nou leuker dan eisvrij tijdens je stage? Je gaat als 2e begeleider mee op pad en je kan ook achter de schermen van alles betekenen. We bekijken per stagiair wat het best past. Interesse? Mail dan: tanja@eisvrij.nl
nieuwe begeleiders

nieuwe begeleiders

We zijn continu op zoek naar nieuwe begeleiders voor een of meerdere middagen! Heb jij je rijbewijs en ben je bevoegd? Vind je ook dat kinderen zoveel mogelijk eisvrij verdienen? Mail dan je cv naar: tanja@eisvrij.nl