Telefoonnummer:010-407 47 00
EisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrijEisvrij

op de hoogte blijven?

voor ouders

Terug naar over eisvrij

Voor ouders van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar is eisvrij hét alternatief voor de traditionele buitenschoolse opvang. Jouw kind wordt van school gehaald en aan het einde van de dag thuisgebracht.*  We bieden je kind iedere dag eisvrij: kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar verkennen hun buurt, 7-9 jarigen gaan op avontuur in de eigen stad en kinderen van 10-12 jaar gaan op ontdekkingsreis in regio.

 

Als ouder heb je rechtstreeks contact met de begeleider van jouw kind. Wel zo makkelijk! Dezelfde dag nog zie je de foto’s van jouw kind in een speciale ouderapp. De middagen verlopen zo ontspannen mogelijk en uw kind krijgt zoveel mogelijk rust en vrijheid. De groepen zijn klein: minimaal 2 begeleiders op gemiddeld 9 kinderen. De eerstverantwoordelijke begeleider heeft minimaal hbo werk- en denkniveau. Afhankelijk van de leeftijd van je kind en het aantal dagen per week dat hij of zij eisvrij heeft, komen ze maximaal tot rust in hun speciale clubhuis. Eisvrij voldoet aan alle wettelijke eisen en als ouder kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten volgens de Wet op de Kinderopvang.

 

Wil je eisvrij voor jouw kind? Bel dan: 010- 4074700

 

 

* In samenwerking met Kinderopvang Humanitas is eisvrij vanaf 5 basisscholen in Rotterdam Delfshaven met ingang van schooljaar 2018-2019 rechtstreeks beschikbaar voor ouders. Deze scholen zijn: Mullerpier, Vierambacht, RK Maria, Emmaus en Montessori. Kinderen worden opgehaald van school en thuisgebracht in een begrensd gebied in Nieuwe Westen, Middelland, Delfshaven en Lloydkwartier. Meer weten over onze thuisbreng-service en de voorwaarden hiervan? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer.