Volg ons op:|follow us at:

Eisvrij (in het) nieuws

Van de molenaar tot de kapitein van een watertaxi: Eisvrij-kinderen komen overal. Ze komen ook overal vandaan. Vanaf komend schooljaar opent Humankind het eerste Eisvrij-clubhuis in het Zuiden, in Berkel... Lees verder »

Kinderen helpen bij APK-keuring

datum: 07 - 10 - 19

Rotterdam - Het was een niet alledaags beeld in garagebedrijf Rijnhaven aan de Brede Hilledijk in Rotterdam Zuid. Een groep kinderen sleutelde aan een auto terwijl ze eigenlijk op school zouden moeten... Lees verder »

Rotterdam - Afgelopen week schoten kinderen van Sterrenschool De Globetrotter op het Afrikaanderplein met een luchtdrukinstallatie waterraketten de lucht in. Daarmee lanceerden ze de samenwerking tussen... Lees verder »

Het Rotterdamse Eisvrij is overgenomen door Humankind, met 25.000 kinderen de grootste non-profit organisatie in kinderopvang. Eisvrij werd in 2011 opgericht door maatschappelijk ondernemer Jos Verveen... Lees verder »

Op 18 juli 2018 mochten Els Maasdam, directeur van KindeRdam en Jos Verveen, oprichter van eisvrij, onder toeziend oog van kinderen het dek van ss Rotterdam schrobben. Door een nieuwe samenwerking krijgen... Lees verder »

Eisvrij in Metro

datum: 04 - 07 - 18

Metro bericht dat steeds meer kinderen eisvrij krijgen en onze wens om álle kinderen in Rotterdam eisvrij te geven in samenwerking met buitenschoolse opvangorganisaties, scholen en fondsen.

Goed nieuws... Lees verder »

Iedere dag eisvrij

datum: 30 - 05 - 18

Met waterraketten hebben kinderen gelanceerd dat ze iedere dag eisvrij kunnen krijgen. I.s.m. Kinderopvang Humanitas gaan we vanaf komend schooljaar vanuit 5 scholen van start. De Havenloods was erbij... Lees verder »

Op 22 maart 2016 gingen we fietsvissen! Wattuh?? Ja, FIETSVISSEN! Je maakt wat mee als je eisvrij in de lente hebt. De lokale omroep Open Rotterdam was erbij!

Onder het oppervlak van de Rotterdamse wateren... Lees verder »

wat vinden kinderen van eisvrij?

datum: 16 - 03 - 14

Om vast te stellen wat kinderen ervan vinden om eens per week eisvrij te hebben als de school uit is, hebben wij geen dure onderzoeksbureaus nodig.

Eisvrij op Instagram

@eisvrij wordt geladen

De kinderen leggen het even uit!

58 ms