Volg ons op:|follow us at:

voor ouders

Eisvrij is hét alternatief voor de traditionele buiten- of naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Jouw kind wordt opgehaald als de school uit is en aan het einde van de dag binnen een bepaalde straal thuisgebracht. Je kind kan iedere dag eisvrij krijgen: kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar verkennen hun buurt, 7-9 jarigen gaan op avontuur in de eigen stad en kinderen van 10-12 jaar gaan op ontdekkingsreis in regio. Tussendoor is er voldoende ruimte voor ontspanning in één van onze clubhuizen in de stad.

Als ouder heb je rechtstreeks contact met de begeleider van jouw kind. Wel zo makkelijk! Dezelfde dag nog zie je de foto’s van jouw kind in een speciale ouderapp. De middagen verlopen zo ontspannen mogelijk en jouw kind krijgt zoveel mogelijk rust en vrijheid. De groepen zijn klein: gemiddeld 9 kinderen. De eerstverantwoordelijke begeleider heeft minimaal hbo werk- en denkniveau. Afhankelijk van de leeftijd van je kind en het aantal dagen per week dat hij of zij eisvrij heeft, bouwen we rustdagen en -momenten in op onze speciale clubhuizen. Eisvrij voldoet aan alle wettelijke eisen en als ouder kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten volgens de Wet op de Kinderopvang.

Eisvrij is al actief in Delfshaven en met ingang van schooljaar 2019-2020 ook in de Afrikaanderwijk. In Delfshaven zijn we voor 5 basisscholen beschikbaar: Mullerpier, Vierambacht, RK Maria, Emmaus en Montessori. In de Afrikaanderwijk zijn de beschikbaar voor kinderen van Sterrenschool De Globetrotter en Openbare Basisschool Nelson Mandela. Kinderen worden opgehaald van school en thuisgebracht mits dit op loopafstand van het clubhuis is.

Wil je ook eisvrij voor jouw kind? Bel dan: 010- 4074700

622 ms