Volg ons op:|follow us at:

Pedagogisch Medewerker eisvrij Berkel (Berkel-Enschot)


Locatie: Berkel-Enschot

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Heb je zin om met een klein groepje kinderen telkens op pad te gaan? Reageer dan direct op deze unieke, vrije en spannende baan. Vanwege de groei van eisvrij ontstaan er in verschillende steden doorlopend vacatures.

Kinderen verdienen de ruimte om de wereld om zich heen te ontdekken. Dat is de visie van eisvrij, onderdeel van Humankind. Als pedagogisch medewerker ga je onder en na schooltijd op pad met een klein groepje kinderen. Je leert de stad vanuit allerlei invalshoeken beter kennen en bezorgt kinderen iedere dag een nieuwe ervaring. Zo draag je bij aan hun ontwikkeling.

Ben jij de eisvrij pedagogisch medewerker die dit samen met ons wil realiseren?


Wat bieden wij?

Naar een restaurant om pizza te bakken, aan een auto sleutelen in een garage, op bezoek bij een échte bankdirecteur of een dagje ravotten op een eiland. Zomaar een greep uit het avontuur waarin jij als pedagogisch medewerker vanuit je gekwalificeerde MBO of HBO opleiding onder en/of na schooltijd eisvrij met kinderen hebt. Je biedt kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar een unieke en spannende ervaring waarbij je telkens op pad gaat. Iedere dag is een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij ruimte is voor verrassende ontmoetingen en ontspanning.

Je werktijden zijn onder -en na schooltijd tussen 8.30 en 18.30 uur. Tijdens de vakanties zijn de werktijden van 8.30 tot 18.30 uur. In overleg maken we voor jou een rooster waarbij we uiteraard ook rekening houden met jouw beschikbaarheid gedurende schooldagen en in vakanties.

We bieden zowel contracten met een vast aantal uren per week als contracten op basis van flexibele inzet. De functie is ingeschaald in functiegroep 6 van de CAO Kinderopvang.

Je komt in dienst bij Humankind, de grootste en één van de meest gerenommeerde organisaties in kinderopvang en -ontwikkeling zonder winstoogmerk van Nederland.

Wie ben jij?

Jij bent avontuurlijk, jij houdt van nieuwe ervaringen en bent uitstekend in staat om te improviseren als de dag net wat anders loopt dan gepland. Jouw hart gaat sneller kloppen van buiten zijn, de stad nog beter leren kennen en tegelijkertijd een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Dit is jou vanzelfsprekend op het lijf geschreven!

  • HBO werk- en denkniveau
  • Gekwalificeerd om in onderwijs en/of buitenschoolse opvang te werken
  • Organisatietalent
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Flexibel
  • Ondernemend en leergierig/nieuwsgierig
  • Rijbewijs B (geen voorwaarde, maar wel handig)

Nieuwsgierig?

Mail je motivatie en CV naar tanjasap@humankind.nl onder vermelding van ‘eisvrij pedagogisch medewerker’.

Na ontvangst van jouw motivatie en CV is er - afhankelijk van de beschikbare vacatures - eerst een informele kennismaking. Is er een wederzijdse klik? Dan krijg je zelf ook een keertje eisvrij om te ervaren hoe het is. Hoe leuk is dat? Als we van beide kanten dan nog steeds enthousiast zijn, praten we verder over jouw uren en contract.

Als je graag wat meer informatie wil, bezoek dan www.eisvrij.nl of bekijk de ervaringen van kinderen op Facebook, Twitter of Instagram. Wij zijn heel erg benieuwd naar jou!

1373 ms