Volg ons op:|follow us at:

Pedagogisch Medewerker eisvrij 20-30 uur in Rotterdam

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Heb je zin om met een klein groepje kinderen telkens op pad te gaan? Reageer dan direct op deze unieke, vrije en spannende baan.

Kinderen verdienen de ruimte om de wereld om zich heen te ontdekken. Dat is de visie van eisvrij, onderdeel van Humankind. Bij eisvrij ga je onder en na schooltijd op pad met een klein groepje kinderen. Je leert de stad vanuit allerlei invalshoeken beter kennen en bezorgt kinderen iedere dag een nieuwe ervaring. Zo draag je bij aan hun ontwikkeling.

Ben jij de Eisvrij pedagogisch medewerker die dit samen met ons wil realiseren?

Zo ben jij. Van nature.

Jij bent avontuurlijk, houdt van nieuwe ervaringen en bent uitstekend in staat om te improviseren als de dag net wat anders loopt dan gepland. Jouw hart gaat sneller kloppen van buiten zijn, de stad nog beter leren kennen en tegelijkertijd een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Dit is jou vanzelfsprekend op het lijf geschreven!

- Groot hart voor kinderen. En zij voor jou;

- Je communiceert gemakkelijk met kinderen, collega´s en ouders;

- Je bent lief, aanwezig, actief en creatief, met liefde voor je vak;

- Je weet de balans te vinden tussen plezier en professionaliteit;

- Stimuleren van ontwikkeling van de kinderen heb je in de vingers;

- Je benoemt wat je ziet, reflecteert en geeft feedback, altijd met respect;

- Ook al draagt ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, je staat er samen flexibel voor;

- Je hebt organisatietalent, initiatiefrijk en zelfstandig;

- Rijbewijs B (geen voorwaarde, maar wel handig);

- Je bent in het bezit van een relevante opleiding. Check je diploma op: Diplomacheck | Kinderopvang werkt! (kinderopvang-werkt.nl);

- Je bent minimaal 20 en maximaal 30 uur beschikbaar, verdeeld over 5 dagen per week. (meer of minder uren, we kunnen altijd in gesprek)

Wij bieden jou

Naar een restaurant om pizza te bakken, aan een auto sleutelen in een garage, op bezoek bij een échte bankdirecteur of een dagje ravotten op een eiland. Zomaar een greep uit de avonturen die jij bij eisvrij met de kinderen beleeft. Je biedt kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar een unieke en spannende ervaring waarbij je telkens op pad gaat. Iedere dag is een nieuwe ontdekkingsreis, waarbij ruimte is voor verrassende ontmoetingen en ontspanning.

Je werktijden zijn onder -en na schooltijd tussen 8.30 en 18.30 uur. Tijdens de vakanties zijn de werktijden van 8.30 tot 18.30 uur. In overleg maken we voor jou een rooster waarbij we uiteraard ook rekening houden met jouw beschikbaarheid gedurende schooldagen en in vakanties.

We bieden zowel contracten met een vast aantal uren per week als contracten op basis van flexibele inzet. De functie is ingeschaald volgens de CAO Kinderopvang schaal 6, je salaris ligt tussen de €2155,- en €2935,- o.b.v. 36 uur per week;

Je komt in dienst bij Humankind, de grootste en één van de meest gerenommeerde organisaties in kinderopvang en -ontwikkeling zonder winstoogmerk van Nederland.


51 ms